Despre noi

Energo Proiect

Energo Proiect este una din primele companii din Romania care s-a preocupat de producerea de energie din surse regenerabile.

Strategia si obiectivele companiei Energo Proiect tin cont de valorificarea la maximum a surselor de energie regenerabila fie ca sunt eoliene, hidroenergetice sau solare, in vederea contribuirii la realizarea unui mediu mai curat, mai sanatos, in conformitate cu politicile Uniunii Europene.

Urmarind tendintele din domeniul energetic, Energo Proiect si-a dezvoltat in mod continuu activitatea in vederea realizarii si implementarii cu succes de proiecte care utilizeaza energia regenerabila. Una din aceste surse de energie regenerabila o reprezinta energia eoliana. Acest tip de energie a luat o amploare din ce in ce mai crescanda in tara noastra dupa ce masuratorile efectuate de specialisti in studii de vant au revelat existenta unor zone cu potential eolian foarte ridicat.

Inginerii nostri energeticieni au identificat una din aceste zone la mare altitudine si prin munca asidua a unei intregi echipe de profesionisti a ajuns sa se transforme intr-un proiect deosebit de apreciat, care a primit datorita potentialului sau, o finantare nerambursabila din partea Uniunii Europene.

Potentialul enorm al Romaniei in ceea ce priveste energia din surse regenerabile ne face sa credem ca in urmatorii ani se vor realiza investitii mari pe domeniul dat in Romania. Astfel, Romania poate deveni un jucator important in industria energiei verzi.